TEKSTILNE ŠTAMPILJKE “ŽIGI PODPISANO – OZNAČENO”

zigi, otroske stampiljke, kids stamp, tekstilne stampiljke

TEKSTILNE ŠTAMPILJKE ŽIGI PODPISANO – OZNAČENO

Žigi označi vso vredno bog-ne-daj-da-se-izgubi lastnino. Naj se stvari iz vrtca, šole, treninga, tabora in kolonije vedno vrnejo domov.

ŽIGI KOMPLET
štampiljka izbrana grafika z imenom nelepke za označevanje stvari (prenesejo pomivalca do 60oC) mošnjiček.

CENA: 28€

Zažigajte skupaj, mlajši otroci naj bodo pri uporabi izdelka v družbi odraslega. Želimo vam čim manj izgubljenih stvari in podpisanih sten. Ups …

Stisneš in natisneš! Voila! Podpisano in označeno! Žigi je enostaven za uporabo.

Žigi označi tudi oblačila. Nič bat, perite na 90oC, Žigi ostaja. Madeži izginejo.

Označi zvezke, knjige, risbice, čevlje, copate, igrače, posode za malico, stekleničke za vodo, barvice, flomastre …

Za vsak slučaj lahko stisneš enega na čelo. Žigija ali poljubček. Črnilo je namreč dermatološko testirano in zadostuje vsaj za 1000 odtisov – mmm, poljubčkov.

TRAJNOSTNI IZDELEK

Žigi štampiljka je trajnostni izdelek, sestavljen iz treh elementov: avtomata, blazinice s črnilom in odtisa. Če se katerikoli od teh delov iztroši, pokvari, poškoduje ali vam grafika ne služi več, nam pišite in ga bomo spet usposobili oz. prilagodili vašim novim željam. Z veseljem vam pomagamo tudi, ko vam zmanjka nalepk.

Žigi odtis štampiljke je sestavljena iz ene izmed spodnjih 15 grafik in imena otroka. Za druge motive, ki jih ne najdete med spodnimi grafikami, nam pišite, z veseljem jo najdemo v našem 100+ let starem arhivu! Imenu lahko dodate tudi kako drugo informacijo,  npr. razred. 

Naročilo oddajte na info@sitar.si


Žigi je nastal v sodelovanju Sitar d.o.o. in Katjo Šket.

AVTORSTVO: Štampiljke in njeni motivi so zaščiteni s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Uporabite jih lahko izključno za nekomercialno rabo in jih ne smete, ne v celoti ne delno, kopirati, razpošiljati, reproducirati, spremeniti, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene brez dovoljenja podjetja Sitar d.o.o., razen za ogledovanje.