Sitar d.o.o.
Resljeva cesta 6a, 1000 Ljubljana
T 01 434 75 31
F 01 434 75 32
info@sitar.si

Gravura v aluminij

Pri nas graviramo strojno, ročno in lasersko. Nudimo podporo pri oblikovanju napisov, jih izdelamo in montiramo.
Aluminij je primeren za najrazličnejše priložnosti. Njegove prednosti so, da je nerjaveč, odporen na vremenske vplive, lahek in enostaven za montažo. Na voljo je v različnih barvah in velikostih.
Aluminij najpogosteje uporabljamo za:
- označevalne table različnih velikosti (zunanja uporaba)
- obeski
- priponke
- nabiralniki
- zvonci
- žetoni

Gravura v aluminij
Gravura v barvan aluminij

Gravura v medenino

Graviranje v medenino zahteva bolj zahtevno vrsto gravure. Pri nas v medenino graviramo ročno in strojno. Medenina je bolj žlahtna od aluminija in primernejša za naslovne table uradov, veleposlaništev, odvetniških pisarn, kulturne ustanove in podobno.

Gravura v medenino

Gravura v plastiko

Lasersko graviranje v raznobarvne plastike, različnih debelin in oblik. Plastika je cenejša in manj odporna, zato je primerna za notranjo uporabo, garderobne številke in večje serije.

Gravura v plastiko

Gravura v druge materiale

Graviramo tudi v druge različne predmete in materiale, ročno, strojno ali z laserjem. S tem dodamo vrednost vašemu darilu, ki bo spomnila prejemnika na dogodek vašega poklona.
V naši trgovini pa lahko izbirate med različnimi tovrstnimi darili, primernimi za obletnice, rojstne dneve in kot poslovna darila. V vsa darila/predmete pa vam tudi vgraviramo željeno besedilo ali logotip.

Gravura v druge materiale