EKSLIBRIS / EX LIBRIS

” Knjiga je poznavalka in prijateljica Tvoje duše, duša je zrcalo Tvojega srca.” Ciril Sitar ( ustanovitelj Sitar d.o.o.)

Avtor: Miha Perne

EX LIBRIS

Grafično oznako, s katero lastnik označi svoje knjige, ponujamo na starinskih in modernih lesenih ročkah ter avtomatskih samobarvilnih štampiljkah v poljubni velikosti.
Diskretne in nežne ekslibirse / ex-librise ustvarjajo suhi žigi. Izredno lepo darilo za knjižne molje vseh generacij, od slikanice naprej. 

CENA EKSLIBRISA / EX LIBRISA:
cena je odvisna od velikosti same grafike

NAROČILO: oddajte na info@sitar.si

Ko oddajate naročilo, bi vas vljudno prosili naslednje:
– če želite, da naročilo izdelamo po vaši predlogi, nam posredujte datoteko v vektorskem zapisu (v krivuljah). Primerni zapisi so ai, cdr, pdf ali eps.
– velikost: prosimo navedite
– barva blazinice ( v kolikor jo potrebujete kot dodatek: črna, rdeča, modra, zelena ali vijolična),
– osebni podatki: ime in telefonska številka
– pošiljanje po pošti: navedite ime in priimek ter naslov
– v kolikor potrebujete kakšen nasvet ali pomoč nam lahko napišete vaše dileme, vprašanja ali pa nas pokličite na + 386 1 43 47 531

Hvala za vaše naročilo!

TRAJNOSTNI IZDELEK IN KROŽNO GOSPODARSTVO: naše lesene štampiljke izdelujemo skupaj z mizarjem Matevžem in so v celoti slovenski izdelek.
Za potrebe naših štampiljk, ni bilo posekano nobeno zdravo drevo, saj uporabljamo le odpadne materiale, ki ostanejo pri proizvodnji česa drugega. S tem, ko kupite ekslibris / ex libirs na naši lesenih ročki, podpirate majhne obrtnike in rokodelce, naravo in krožno gospodarstvo ter pomagate ohranjati delovna mesta.
Hvala!